ZAOPATRZENIE PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I GASRTRONOMII

Pole tekstowe: Używane głównie do produkcji w branży mięsnej szerokiej gamy kiełbas oraz wyrobów wędliniarskich. Idealnie nadają się do: wędzenia, gotowania, parzenia, podsuszania, grillowania. Są osłonkami całkowicie jadalnymi po uprzedniej obróbce termicznej.

Strona w trakcie budowy
Zapraszamy wkrótce

Pole tekstowe: Elastyczna siatka poliestrowa służąca do wędzenia, parzenia, gotowania m.in. tradycyjnych szynek, boczków, baleronów, golonek. Idealnie sprawdza się podczas parzenia, gotowania, wędzenia serów, ryb itp..
Pole tekstowe: Osłonki jednowarstwowe, wielowarstwowe służące do pakowania wszelkiego rodzaju wyrobów wędliniarskich. Idealnie nadające się do parzenia, gotowania niewędzonych wyrobów. Osłonki białkowe doskonale sprawdzają się w procesie wędzenia przy produkcji średnich i grubych kiełbas

Osłonki sztuczne, poliamidowe, białkowe

Pole tekstowe: Szeroka gama przypraw jednorodnych, mieszanek, unikalnych kompozycji smakowych, dodatków, ziół — niezbędnych w przygotowaniu, produkcji doskonałych wyrobów.
Pole tekstowe: Wysokiej jakości profesjonalny sprzęt masarski, gastronomiczny, maszyny i urządzenia  - wykorzystywane w procesie produkcji m.in. wędlin, kiełbas, itp. Niezbędne w zakładzie mięsnym, w gastronomii, jak również w domu.
Pole tekstowe: Bogata oferta przypraw, mieszanek, dodatków, jelit naturalnych oraz wielu innych produktów, urządzeń itp..— skupionych na jednej powierzchni myślą o klientach ceniących spokojne i przemyślane zakupy w zaciszu sklepu samoobsługowego.